17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

10 concurenți pe un loc la concursul de la Poliţia Iaşi

Pentru ofiţeri, concurenţa este de 14/loc.

Posturile scoase la concurs de Poliţia Iaşi au suscitat un mare interes în rândul ieşenilor.

Poliţiştii au pus la dispoziţie şapte posturi de specialişti în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, prin încadrare din sursă externă, la care s-au înscris 58 de candidaţi. Înscrierile au avut loc în zilele de 19 – 23 octombrie.

„Cea mai mare concurenţă se înregistrează pe două posturi de ofiţer din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Astfel, pe cele două posturi de ofiţer scoase la concurs în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice vor candida 28 de persoane“.

58 de candidați s-au înscris, în perioada19-23 octombrie a.c., la concursul pentru  ocuparea celor 7 posturi de specialişti din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, prin încadrare din sursă externă.

Cea mai mare concurență este pe două posturide ofițer din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. Astfel, pe cele două posturi de ofițer scoase la concurs în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice vor candida 28 de persoane.

Cei înscriși vor susține testările și probeleconcursului conform informărilor postate pe site-ul unității noastre, la secțiunea Carieră/Posturi scoase la concurs.

 Ultima probă este testul scris, care va avea loc la data de 26 noiembrie a.c.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow