More

  1 milioan de euro pentru contruirea unui heliport la Pascani. Ne permitem sau nu?

  Array

  Heliport de 1 milion de euro la Spitalul de Urgente Pascani. Cam atat ar trebui sa aloce din bugetul local Primaria Pascani pentru realizarea acestui obiectiv, desi estimarile initiale erau de 6- 7 miliarde de lei vechi.
  Ieri, edilul municipiului s-a intalnit la Bucuresti cu reprezentantii Autoritatii Aeronautice Civile Romane pentru a discuta acest proiect. Specialistii au spus ca investitia nu poate fi realizata decat cu firme de specialitate iar pentru obtinerea acordului autoritatii competente trebuie indeplinite o serie de cerinte tehnice foarte costisitoare.
  Primarul pascanean spune ca pentru sustinerea proiectului ar fi necesare si alte surse de finantare care ar urma sa fie indentificate, de la buget urmand sa mai fie alocate, suplimentar, cel mult 2 -3 miliarde de lei vechi.
  O alta varianta ar fi sa se renunte la proiectul de constructie a unui heliport, pentru amenajarea unei piste betonate si iluminata, inclusiv pe timp de noapte.
  Edilul pascanean spune ca in aceste conditii banii alocati ar fi suficienti pentru realizarea ei si ca ar putea fi folosita pentru aterizarea elicopterelor sanitare, in caz de urgenta.
  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadouri de Crăciun pentru copii, la propunerea consilierilor din opoziție

  Copiii pascaneni vor primi cadouri de Craciun din partea administratiei locale. Este vorba despre cei care se vor inscrie la concursul “Sania lui Mos...

  Iluminatul festiv va fi pornit pe 1 decembrie. Mesaj de Ziua Națională pentru pășcăneni de la primarul, Marius Pintilie

  Magia sarbatorilor de iarna va ajunge in municipiul Pascani de Ziua Nationala a Romaniei. De 1 decembrie, va fi pornit iluminatul festiv pe strazile...

  Ziua Națională cu depuneri de coroane și premii pentru cuplurile de aur

  Activitatile pentru Ziua Nationala a Romaniei vor avea loc conform programului anuntat initial de Primaria Pascani. Consilierii din opozitie au initiat in cursul zilei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI