23.7 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

1 iunie, Ziua Copilului – Idei de activități distractive pentru copii Citeşte întreaga ştire: 1 iunie, Ziua Copilului – Idei de activități distractive pentru copii

Ziua Copilului este zi liberă legală, în România, începând din anul 2016. Proiectul legislativ care cerea ca Ziua Copilului să fie liberă a avut ca scop exact dorința de a încuraja părinții să petreacă mai mult timp cu copiii lor. Așadar, 1 iunie este un prilej în plus pentru ca părinții să acorde mai multă atenție și timp copiii lor și să le ofere dragostea și afecțiunea de care aceștia au nevoie pentru a fi sănătoși din punct de vedere emoțional.

Ziua Copilului – activități în aer liber

Activitățile în aer liber sunt benefice atât pentru copii, cât și pentru adulți, astfel că ele sunt binevenite oricând, nu doar de 1 iunie, când este Ziua Copilului. Iată câteva idei de activități în are liber care îi va bucura atât pe cei mici, cât și pe cei mai mari:

1.Picnic în familie

Ideea unui picnic într-un loc cu multă verdeață și aer curat este cu siguranță atât pe placul copiilor, cât și al adulților. Pregătiți gustările preferate, luați apă și o păturică și alegeți un loc în care să vă și puteți juca în voie.

2. Excursie de o zi cu cortul

O aventură de o zi, chiar de 1 iunie Ziua Copilului, cu cortul va fi, cel mai probabil, una memorabilă pentru întreaga familie. Bineînețeles că, în funcție de timpul pe care-l aveți la dispoziție și starea vremii, vă puteți prelungi mica aventură și peste noapte. Totul este să fiți pregătiți cum se cuvine pentru o astfel de aventură.

3. Drumeții O altă activitate ce va fi benefică pentru întreaga familie este o drumeție la munte. Peisajele din zonele monatne ale României sunt minunate și există numeroase trasee care pot fi străbătute cu ușurință și de copii. Pe lângă faptul că veți face mișcare și veți respira aer curat, această activitate va crea cu siguranță amintiri frumoase pentru cei mici și-i va relaxa pe cei mari.

Citeşte întreaga ştire: 1 iunie, Ziua Copilului – Idei de activități distractive pentru copii

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow