22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

1 iunie: Cupa elevilor la pescuit. Află câştigătorii

pescar

De ziua copiilor a avut loc si prima editie a Cupei elevilor la pescuit, eveniment organizat de grupul de firme Adems din Pascani. 30 de elevi de la scolile din Pascani s-au prezentat azi dimineata, 1 iunie incepand cu ora 8.00 la iazul piscicol de la Harmanesti, pregatiti sa prinda cea mai mare cantitate de peste.

Participantii, numai baieti, cu varste cuprinse intre 10 si 16 ani, dupa expirarea celor trei ore puse la dispozitie de catre organizatori, au fost premiati.

Astfel, castigatorul competitiei a fost Ciprian Tataru de la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pascani cu cea mai mare cantitatea de peste prins – 5,8 kg. Locul II a fost ocpuat de Eduard Gabriel Gheghi de la Liceul Economic „Nicolae Iorga” cu 5,1 kg de peste, iar locul III a fost ocupat de Alexandru Anghelus de la Colegiul CF Unirea cu o cantitate de 4,5 kg de peste prins.

Si asa cum ne-au obisnuit organizatorii a fost premiat si elevul care a prins cel mai mare peste. Este vorba despre Paul Blageanu de la Liceul Economic „Nicolae Iorga” cu un peste 800 de grame.

Premiantii au primit cupe, medalii diplome, carti dar si articole de pescuit. Dupa premiere toti participantii au fost asteptati la ospat.

Mentionam ca au participat elevi de la Colegiul „Mihail Sadoveanu”, Liceul Teoretic „Miron Costin”, Colegiul Tehnic C.F. „Unirea”, Scoala „Iordachi Cantacuzino”, Liceul Economic „Nicolae Iorga”, Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc”, dar si scoala Gimnaziala Lunca Pascani. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow