22.8 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
22.8 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

,,1 Decembrie – un vis împlinit’’ – la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc – FOTO

Comunicat: În anticiparea Centenarului Marii Uniri de la 1918, astăzi, 29 noiembrie 2018, la Liceul Tehnologic ,,M. Busuioc’’ s-a desfășurat activitatea cu tema ,,1 Decembrie- un vis împlinit’’.

Centenarul reprezintă cea mai importantă rațiune festivă a României moderne. Astfel să-l celebrăm cum se cuvine, să fim mai buni, mai participativi și să nu uităm jertfa înaintașilor noștri, un act scump pe care suntem datori să-l onorăm ca atare, dând  în dar mai departe elevilor noștri o Românie mai bună – cu toată istoria ei.

Ce este mai frumos decât a marca unitatea și identitatea românească prin expunerea talentului muzical și al virtuților cu care Dumnezeu ne-a înzestrat pe noi, românii? Astfel, elevii, cu mic cu mare, îmbrăcați în straie pupulare și purtând cu emoție tricolorul în piept, și-au exprimat bucuria unirii prin cântece populare și patriotice, au recitat poezii cu tematică și au pus în scenă câteva momente din istoria noastră națională de la 1918, fiind mândri că sunt români.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
ploaie ușoară
22.8 ° C
24.1 °
21.7 °
78 %
1.9kmh
0 %
Dum
31 °
lun
34 °
mar
27 °
mie
28 °
joi
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI