1 C
Paşcani
duminică, decembrie 4, 2022
Array

1 Decembrie în liceele din Pașcani

Activitatile de 1 Decembrie au inceput… in majoritatea scolilor din Pascani, unde s-au organizat pe parcursul acestei zile numeroase evenimente, de la piese de teatru, desene pana la dezbateri.

„De ce iubești Romania?” este o campanie inițiată de catedra de istorie și de C.Ș.E. a Colegiului „Sadoveanu” pentru a marca ziua de 1 Decembrie din acest an. Această campanie presupune exprimarea părerii elevilor, pe niște bilețele speciale.

1 dec sadoveanu

Aceste păreri vor fi citite de o comisie formată din profesori si elevi, iar cele mai bune motive vor fi premiate cu diplome si cărți.

Si la Colegiul Unirea astazi, 29 noiembrie a avut loc activitatea „1 DECEMBRIE – ZIUA MARII UNIRI” ce a constat in prezentarea evenimentului, program artistic, sceneta istorică „S-a intamplat in Ardeal”, dar si cantece patriotice si populare interpretate de corul si solisti ai liceului. Organizatori au fost profesorii de istorie a scolii.

Imnul Romaniei a rasunat in sala de spectacole a Clubului Copiilor din Pascani in aceasta seara. Evenimentul a fost pregatit de catre elevii Liceul teoretic „Miron Costin” din Pascani, sala fiind arhiplina de spectatori. Programul a constat in cantece si dansuri populare, dar si o piesa de teatru pusa in scena de catre membrii trupei de teatru a scolii „Fenomenalii”.

ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow