More

  1.500 locuri de muncă în străinătate – DOC

  Array

  1.500 locuri de muncă în străinătate

  Angajări masive în Spania. Se caută 800 de persoane care să lucreze ca muncitor necalificat în agricultură. Anunțul este publicat de Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă din Iași, iar cei interesați trebuie să-și depună dosarul cu acte la sediu AJOFM Iași.

  Dacă nu aveți un loc de muncă sau vreți să plecați în străinătate, sunt puse la dispoziție peste 1.400 joburi în țările de Uniunea Europeană. Se caută muncitori calificați, însă majoritatea locurilor vacante sunt pentru necalificați în agricultură.

  În Spania de exemplu, se caută 800 de oameni care să lucreze la câmp. Câștigurile sunt de 40,15 euro brut pe zi, iar plata se face la două săptămâni. Contribuiți la impozit cu 2 la sută din venit iar 113 euro sunt pentru asigurarea socială. Alte condiții nu sunt solicitate de angajator. Însă cei care doresc so muncească în domeniu, trebuie să depună dosarul la sediul AJOFM Iași care să conțină cererea tip (se completeaza la sediul agenției), cazier judiciar valabil, adeverință medicală „apt pentru muncă”, copie act studii, CV în limba română.

  Următoarea țară care angajeză 249 de persoane este Germania. În Germania sunt disponibile 249 de joburi, printre care asistenți medicali, electricieni, factori poștali, ingineri, mecanici, bucătari, ospătari, barmani, recepționeri, șoferi, tâmplari sau sudori. Aici trebuie să aveți cunoștințe de limba engleză, măcar nivel de începător. Salariile, în funcție de locul de muncă pentru care optați ajung și până la 4.000 de euro pe lună.

  Și în Marea Britanie se fac angajări. Se caută 110 ingrijitori persoane. Doritorii trebuie să cunoască limba engleză, dar să aibă și experiență în domeniu. Și carnetul auto constituie un avantaj.

  Pășcănenii pot opta și pentru locuri de muncă în Austria, Bulgaria, Croația, Franța, Finlanda, Italia, Lituania, Norvegia, Olanda, Republica Cehă, Slovacia sau Suedia.

  Cei interesati sa ocupe un loc de munca pot vedea ofertele pe site-ul eures.anofm.ro sau pot afla mai multe informatii de la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi – telefon 0232 254 578.

  Oferte Eures 24.08.2016

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Casă mistuită de flăcări într-un sat din apropierea orașului Târgu Frumos

  În data de 19.01.2021, ora 02:20, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, au intervenit în localitatea Cristești, comuna Brăești, judeţul Iași, pentru stingerea...

  Dosar penal pentru doi bărbați prinși la braconaj piscicol pe Siret. Au fost amendați pentru că nu purtau mască de protecție

  Poliţiştii Poliţiei Municipiului Paşcani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj. La data de 18 ianuarie a.c., poliţiştii au depistat...

  OUG: Ce bani primește personalul medical implicat în vaccinarea populației României

  Medicii, inclusiv cei de familie, asistenții și registratorii medicali implicați în campania de vaccinare anti COVID-19 vor fi plătiți cu până la 90 de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI