25.4 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

1.300 de familii din judetul Iasi primesc la robinete apa nepotabila

„La semnarea contractelor s-a mentionat clar ca furnizam in aceste localitati apa industriala”, spun reprezentantii ApaVital. Apa poate fi folosita la spalat, udat etc.
Peste 1.300 de familii din judet bransate la reteaua de distributie a apei primesc apa industriala. In aceasta situatie se regasesc satenii din Golaesti, unde sunt realizate 500 de bransamente, si Siretel, unde sunt alimentate cu apa 50 de familii.

Totodata, ApaVital urmeaza sa reia funizarea de apa, tot industriala, catre cele 760 de familii bransate in Gropnita. „Nu furnizam apa industriala sub numele de apa potabila. La semnarea contractelor s-a mentionat clar ca furnizam in aceste localitati apa industriala, nu potabila. Fiecare familie primeste factura pe care scrie foarte clar ca apa este industriala, deci poate fi folosita pentru spalat, udat sau alte activitati de acest fel, nefiind potabila. Conform legii, am afisat avertizari in acest sens la sediile primariilor”, a declarat purtatorul de cuvant al ApaVital, Razvan Manolache.

Continuare pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow