More

  06 octombrie –  ULTIMA ZI A SĂPTĂMÂNII PREVENIRII CRIMINALITĂŢII – siguranţă şi educaţie rutieră

  06 octombrie –  ULTIMA ZI A SĂPTĂMÂNII PREVENIRII CRIMINALITĂŢII – siguranţă şi educaţie rutieră

   În ultima zi a Săptămânii Prevenirii Criminalităţii, poliţiştii se vor întâlni cu elevii din şcoli şi licee, atât din mediul urban cât şi rural. Vor fi abordate subiecte ca principalele cauze de producere a accidentelor rutiere şi respectarea regulilor de circulaţie pe drumurile publice de către toţi participanţii la trafic.

  Vor fi proiectate filme preventive, care vor servi ca punct de plecare pentru discuţii pe teme rutiere.

    Astăzi, polițiștii Serviciului Rutier Iași, împreună cu polițiștii de prevenire din cadrul Secției 1 Poliție Iași și Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității vor desfășura, începând cu ora 09.00, o activitate având ca beneficiari elevii Liceului  ,,M. Costin” Iași. Activitatea este adresată atât copiilor din ciclul primar, care vor avea ocazia de a urca în autospecialele de poliție, cât și adolescenților (în calitate de pietoni sau șoferi) și are rolul de a-i sensibilizare și conștientiza cu privire la importanța respectării normelor rutiere.

   Alte activități de impact va fi organizate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos la Școala Gimnazială ”Ion Creangă” și Școala Gimnazială ,, Garabet Ibrăileanu”, unde vor fi prezentate aspecte cu tematică rutieră, se vor organiza activități demonstrative pe linie de circulație, iar elevilor din clasele primare li se va prezenta jocul interactiv-educativ ,,ABC-ul circulației”.

  Comunicat de presă IPJ IASI.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul

  Peste două mii de locuri libere pentru vaccinare cu Pfizer şi Moderna în tot judeţul. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet