More

  Ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor studenților care doresc să lucreze ȋn Germania pe perioada vacanței de vară

  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de MuncăIaşi anunţă ȋnceperea perioadei de ȋnregistrare a aplicațiilor ȋn programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

  Menționăm că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

  Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producția industrialăși ȋn domeniul serviciilor.

  Studenții care au domiciliul sau sunt ȋnregistrați la o instituție de ȋnvățământ superior din județul Iaşi, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Iaşi, str. Cucu, nr.1,localitate Iaşi,în vederea înregistrării aplicațiilor.

  Ȋnregistrarea se va desfășura ȋn perioada 14.01.2020– 14.02.2020, ȋn intervalul luni – joi, orele 1000 – 1530 și vineri, orele 1000 – 1300.

  Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare ȋnregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon0232254578, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFMIAŞI>Comunicare>Materiale informative.

  Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Iaşi

  Ce părere ai?

  loading...

  Related Articles

  Alice Narcisa Chiriac, șefa de promoție a Colegiului Tehnic „Unirea”. Discurs la final de liceu

  S-a mai scris o pagină în istoria Colegiului Tehnic CF "Unirea" din Pașcani. Cu emoții și regret în același timp, absolvenții claselor a XII-a...

  Elena Grosu, eleva de nota zece a Liceului Teoretic “Miron Costin”

  Și promoția 2020 a Liceului Teoretic “Miron Costin”  și-a luat rămas bun de la anii de liceu. Munca, perseverența și seriozitatea cu care au...

  Alexandra Paula Tudorache – șefa de promoție de la Colegiul Național „M. Sadoveanu”

  Șirul elevilor cu aptitudini şi performanţe excepționale din cadrul liceelor din municipiul Pașcani continuă.  La Colegiul Național “Mihail Sadoveanu”  a fost desemnată șefa promoției 2020....

  Opinii