5.4 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Ziua Națională fără paradă militară și masă festivă, la Pașcani

Primarul Pascaniului “a castigat” razboiul cu legislativul local privind organizarea paradei militare si a unei mesei festive cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Daca in cadrul comisiilor de specialitate consilierii PSD au sustinut suplimentarea bugetului tocamai pentru organizarea acestor actiuni, in sedinta de astazi, 29 noiembrie, aceeasi consilieri au batut in retragere, asta deoarece primarul Dumitru Pantazi s-a impotrivit acestei initiative, pe motiv ca nu sunt bani la bugetul local.

sed cl Pascani 29.11

Pe cealalta parte, consilierii din opozitie au cerut ca din sumele alocate din impartirea pachetelor cu alimente familiilor sociale din Pascani sa fie suportate si cheltuielile de organizarea pentru acest eveniment.

Dupa ce propunerea a fost respinsa, consilierii din opozitie si-au donat indemnizatiile pentru a organiza, din banii lor, o masa festiva pe Esplanada din zona Vale a Pascaniului , cu ocazia Zilei Nationale a Romanei. Gestul consilierilor din opozitiei nu si-a atins obiectivul pentru ca s-au strans doar 2.500 de lei, bani insuficienti pentru organizarea mesei festive, motiv pentru care initiativa a fost abandonata.

sed cl Pascani 29.11 1

Mentionam ca este pentru al doilea an, din 2008, cand la Pascani nu se mai organizeaza parada militara de 1 Decembrie, activitate organizata in fiecare an de fostul primar Grigore Craciunescu.

Pascanenii cred ca o astfel de activitatea ar fi fost benefica si necesara avand in vedere ca este vorba despre o traditie. ziarulorizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI