12.5 C
Paşcani
duminică, septembrie 19, 2021

Ziua mobilitatii la Hirlau. Intrecere pe doua roti pentru prichindei

Circa 200 de copii de la gradinita si din clasele primare s-au intrecut in acest sfarsit de saptamana, intr-o competitie pe doua roti, in orasul Hirlau. Cu ocazia Saptamanii Europene a Mobilitatii, administratia locala din oras si institutiile de invatamant au organizat un concurs de biciclete pentru cei mici.

A fost cea de-a patra editie, iar de la an la an, tot mai multi copii participa la acest eveniment prin care se promoveaza un stil de viata sanatos prin miscare. Printre cei mici, a fost prezent si edilul orasului, Radu Curca.

Au venit sa ii sprijine pe prichindei atat parintii, bunicii cat si cadrele didactice.  La final, toti micii sportivi au primit dulciuri pentru efortul depus.

Mentionam ca Saptamana Europeana a Mobilitatii a avut loc in perioada 16-22 septembrie 2018. In aceasta perioada in toata tara au fost facute diferite activitati orientate spre informarea populaţiei care este încurajată să înţeleagă de ce rolul mişcării şi al sportului sunt atât de importante pentru bunăstarea fizică şi mentală a cetăţenilor. Campania stimulează oamenii să participe la creşterea calităţii vieţii lor, prin reducerea treptată a poluării din mediul citadin.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Concurs pentru postul de manager la Spitalul Sfântul Ioan din Târgu Frumos

Consiliul de Administratie al Spitalului de Boli Cronice Sfantul Ioan din orasul Targu Frumos organizeaza concurs pentru...

Furt dintr-un birou, surprins de o cameră stradală. Pagubă de o mie de lei

Un noua presupusa infractiune a fost filmata de o camera stradala intr-o zona din municipiul Pascani. Un...

Aleșii locali roagă cetățenii să nu mai arunce resturile din construcții în pubele. Deșeurile pot fi ridicate de operatorul de salubritate de la domiciliul...

Administratia locala din Pascani face apel, din nou, catre cetateni sa nu mai puna gunoaie rezultate in...

Ajutorul de încălzire se va da printr-o nouă lege. La Pașcani, nu se primesc cereri deocamdată

Ajutorul de incalzire se va da printr-o noua lege la Pascani, la fel ca si in toata...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI