Ziua Copilului va fi sărbătorită la Tatarusi cum se cuvine, abia săptămâna viitoare. Administraţia locală pregăteşte o surpriză pentru micuţii din comună, miercuri, 7 iunie, la baza sportivă din localitate. Se vor organiza tot felul de activităţi creative, vor fi aduse personaje de desene animate şi animatori şi se vor împărţi dulciuri. Sute de micuţi sunt aşteptaţi pentru a petrece de ziua lor!

 

Pentru că 1 iunie este zi liberă, atât pentru elevi cât şi pentru părinţi, administraţia locală din comuna Tatarusi a hotărât să sărbătorească ziua lor miercuri, 7 iunie. Evenimentul va avea loc la baza sportivă din localitatea de reşedinţa şi se preconizează a fi unul de succes.

Sunt aşteptaţi sute de copii din toate satele componente pentru a se bucura împreună de tot ce înseamnă copilărie. Vor face tot felul de jocuri creative, se vor împărţi dulciuri şi sucuri, vor veni animatori şi personaje din desene animate.

Menţionăm că în comuna Tatarusi sunt 668 de elevi, iar în fiecare an, administraţia locală le oferă bucurii de ziua lor: spectacole artistice, concursuri, activităţi creative şi dulciuri.

Slider
loading...