5.4 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021
Array

Zilele Sadoveanu la Bibliotecă: Premiu de excelenţă pentru scriitorul păşcanean Leonard Gavriliu. Rezultatele concursului de proză (FOTO)

Concurs de proza BibliotecaA doua zi de activitati dedicate Zilelor Mihail Sadoveanu a inceput la Biblioteca Pascani cu lansarea mai multor carti de catre scriitorul pascanean Leonard Gavriliu.

Incepand cu orele 09:00, in sala de lecturi a institutiei de cultura, profesorul doctor a prezentat patru dintre volumele sale si anume “Structura si determinism in psihologia abisala”, “Publicist la Suceava”, “Aventuri pe Siret (editia a III-a definitiva) si “Judecati critice – volumul 9”.

In cadrul evenimentului, prozatorul Leonard Gavriliu a primit din partea conducerii bibliotecii Premiul de Excelenta pentru intreaga activitate.

Leonard GavriliuIntrucat activitatea a fost inchinata Zilelor Sadoveanu, profesorul le-a marturisit celor prezenti cum l-a intalnit atat pe marele scriitor cat si pe poetul Nicolae Labis, a carui sora i-a fost colega la facultate.

In cadrul manifestarii, au fost acordate si premii elevilor care au participat in cursul zilei de ieri la Concursul Judetean de Proza “Mihail Sadoveanu”.

In urma jurizarii s-au obtinut urmatoarele rezultate:

Concurs de proza Biblioteca castigatoriCategoria I (clasele V – VIII): Elena Delia Olan locul I, Ilinca Berenghia locul II, Stefana Miruna Bostan locul III; Maria Anghelus, Madalina Andreea Manolache si Dascalu Cristian mentiune;

Categoria a II-a (clasele IX – XII): Mihaela Balan locul I, Florentina Topirnac locul II, Nadejda Crancenco locul III, Alexandra Haraguta mentiune.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Decizie de ultimă oră! Senatul a respins obligativitatea certificatului verde la locul de muncă

Plenul Senatului nu a reușit să adopte, miercuri, propunerea legislativă prin care personalul unor unităţi publice şi...

Trecem la ora de iarnă în weekend

În weekend trecem la ora de iarnă, iar ceasul se dă cu o oră înapoi, ceea ce...

Deputatul Sorin Năcuță: Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale

Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat că au fost...

Deputatul Sorin Năcuță: program guvernamental pentru susținerea activității IMM-urilor VIDEO

Ca membru al Comisiei de Politici Economice am susținut astăzi în Parlament, adoptarea Ordonanței de Urgență 118/2020...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI