Slider

Primăria Paşcani caută să închirieze 12 toalete ecologice pentru a fi folosite la “Zilele Municipiului” în perioada 29 iunie -2 iulie a.c. Ele urmează să fie amplasate în zona stadionului, acolo unde vor avea loc concertele şi vor fi amplasate standurile şi terasele comercianţilor.
Anunţul de achiziţie a fost deja publicat pe site-ul instituţiei suma scoasă la licitaţie fiind de 50.000 lei fără TVA. În aceşti bani sunt incluse şi serviciile de întreţinere şi igienizare a celor 8 toalete ecologice ale Primăriei amplasate în parcuri şi la biserici, până la sfârşitul acestui an.
Tot printr-o selecţie de oferte Primăria Paşcani vrea să încheie un contract cu o firmă de specialitate care să asigure focul de artificii în ultima seară de sărbătoare. Pentru 10 minute de artificii administratia locală vrea să cheltuiască cel mult 12.000 de lei fără TVA, suma rămasă din bugetul, după încheierea contractului pentru spectacole.
Menţionăm că pentru organizarea Zilelor Pascaniului a fost aprobat un buget de 300 000 de lei, la care se adăugă cheltuielile pentru toaletele ecologice.

Slider
loading...