-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Zilele Liceului “Mihai Busuioc” din Pașcani

Zilele Liceului “Mihai Busuioc” din Pașcani

 O săptămână plină de activități la una dintre școlile din Pașcani, care în această săptămână marchează sărbătoarea unității de învățământ dar și pe învățătorul Mihai Busuioc, patronul spiritual al instituției. Toată suflarea școlii s-a implicat în lecții altfel, vizite la diferite societăți din oraș, concursuri tematice, volunatriat și donații de fruct și legume sau experimente la fizică atât de apreciate de elevi. Așadar, în perioada 6 -10 noiembrie este săptămâna școala altfel la Liceul Tehnologioc “Mihai Busuioc” din Municipiu. Video în cadrul știrilor INFOBIT. 

O săptămână altfel pentru sute de elevi și profesori de la Liceul “Mihai Busuioc” din Pașcani. Debutul a fost făcut de luni, 06 noiembrie cu o dezbatere pe tema traficul de ființe umane, moderată de un inspector de la Iași.

Astăzi, au fost programate activitități pentru toate clasele pe diferite teme, dar și în exteriorul școlii la diferite societăți din oraș, mai ales acolo unde acestea sunt pe profil confecții.

De exemplu, într-o clasă, prichindeii învățau limba engleză prin muzică și jocuri. Într-o altă sală, elevii alături de profesorul de fizică făceau experimente. În curtea școlii era un concurs de biciclete. În altă sală elevii desenau sau participau la o conferință religioasă.

Activitățile continuă în toată această săptămână. De exemplu se va merge la Școala Specială din Pașcani pentru câteva ore de voluntariat dar și pentru a fi donate fructe și legume.

Cât de importantă este această săptămână altfel pentru elevi ne spune directorul școlii. – vezi răspunsul în cadrul știrilor INFOBIT.

Menționăm că în această perioadă sunt organizate zeci de evenimente și la nivel de oraș, marcându-se astfel ziua prozatorului Mihail Sadoveanu născut la Pașcani, pe 5 noiembrie 1880.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI