3.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Zi de sărbătoare pentru pompierii păşcăneni

Pompieri PascaniZi cu emotii pentru pompierii pascaneni. Vineri, 13 septembrie, acestia sarbatoresc alaturi de colegii din toata tara nu mai putin de 165 de ani de la Batalia din Dealul Spirii.

Evenimentul de o importanta deosebita va fi sarbatorit si in cadrul Subunitatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din municipiul Pascani, printr-o serie de activitati menite sa aduca cinste acestei frumoase meserii.

Cu ocazia acestei zile va fi organizat un ceremonial militar la care sunt invitati reprezentantii institutiilor publice din oras. Intreaga activitate va incepe in jurul orelor 10:00 prin primirea invitatilor cu onoruri militare. Pe urma va fi oficiata o mica slujba religioasa in cinstea pompierilor eroi care s-au jertfit de-a lungul anilor dupa care personalul va defila prin curtea subunitatii.

Partea cea mai atractiva va avea loc la final, cand pompierii vor efectua exercitii demonstrative, printre care si o situatie de descarcerare a unei persoane dintr-un autovehicul.

Totodata la marea sarbatoare a angajatilor ISU sunt invitati toti cetatenii dornici sa vada echipamentele si sa afle cateva dintre cele mai periculoase interventii ale pompierilor pascaneni.

DE LA ACELAȘI AUTOR

O întrebare cheie pentru o problemă cheie: Vor beneficia România și românii de sumele puse la dispoziție prin Planul Național de Redresare și Reziliență?!

Peste două zile, Consiliul Afaceri Economice și Financiare va aproba Planul Național de Redresare și Reziliență al...

Întreruperi de apă, miercuri, la Boșteni

C.P. În vederea realizării unor lucrări de modernizare tehnologică a Stației de pompare a apei Hăznășeni, municipiul...

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Dumitru. Acum aflăm cum va fi iarna

Creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe 26 octombrie pe Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de mir. Dacă în tradiția...

Noi reguli pentru slujbele religioase și procesiuni: distanţă de 2 metri între persoane, acces limitat în interior

Accesul credincioşilor în lăcaşul de cult şi în locaţiile unde se organizează slujbe şi adunări religioase se...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI