More

  Zeci de mii de euro, bunuri și acte contabile au fost ridicate de polițiști în urma percheziției de la Pașcani

  Array

  Zeci de mii de euro, bunuri și acte contabile au fost ridicate de polițiști în urma percheziției de la Pașcani. Cel dus la audieri si retinut este Catalin Ovidiu Rachiteanu in varsta de 33 de ani alaturi de alte doua persoane din Gura Humorului si Frasin din judeţul Suceava.

  Peste 61.000 de euro, 3.900 de lei, laptop-uri şi documente contabile au fost ridicate de poliţiştii ieşeni, în urma a 4 percheziţii efectuate ieri, în judeţele Iaşi şi Suceava, într-o cauză în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală şi spălarea banilor. / 3 persoane au fost reţinute.      

  La data de 4 iulie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi au efectuat 4 percheziţii, în judeţele Iaşi şi Suceava, la 3 persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 2.700.000 de lei, prin evaziune fiscală.

  În urma percheziţiilor, au fost ridicați 61.330 de euro, 3.900 de lei, 2 unităţi informatice şi documente contabile.

  De asemenea, au fost instituite măsuri asiguratorii (sechestru judiciar) pe imobilele persoanelor în cauză, în valoare de aproximativ 350.000 de lei.

  La sediul poliţiei au fost aduse trei persoane, pentru audieri, iar în urma administrării probatoriului, acestea au fost reținute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani.

  Activităţile au fost efectuate cu sprijinul poliţiştilor specializaţi în investigarea criminalităţii economice ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi a luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Iași și Suceava.

  Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate a Direcției  Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Dans și cântec tradițional, de Dragobete, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” Pașcani – VIDEO

  Spectacol folcloric traditional la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din municipiul Pascani, de Dragobete. Joi, 24 februarie, institutia de cultura a marcat ziua iubirii...

  Sărbătoarea Mărțișorului, la Heleșteni și Scobinți

  Prima zi de primavara aduce si un eveniment cu traditie in comuna Helesteni. Pe 1 martie, la Centrul de zi din satul Harmaneasa va...

  Tânăr de 23 de ani prins la volanul unei mașini în trafic, fără permis

  La data de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani au oprit pentru control, pe DJ 207 M, un...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp