More

  Vreme frumoasa in aceasta saptamana

  Array

  Astazi, vremea va fi frumoasa, cu temperaturi cuprinse intre o minima de 16 grade Celsius si o maxima de 28 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vantul va sufla moderat, in timp ce umiditatea aerului va fi relativ scazuta.

  Si maine vremea se va mentine frumoasa. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 17 grade Celsius si o maxima de 29 grade Celsius. Cerul va fi senin, in timp ce vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului se va mentine scazuta. Mijlocul saptamanii va aduce o vreme la fel de calda.

  Miercuri, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 16 grade Celsius si o maxima de 26 grade Celsius. Cerul va fi senin, vantul va sufla insa cu putere, iar umiditatea aerului se va mentine scazuta. Joi, iesenii vor avea parte de o vreme usor inchisa, insa temperatura aerului se va mentine constanta. Minima se va situa in jurul valorii de 16 grade Celsius, in timp ce maxima din termometre va atinge o valoare de 26 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, in timp ce vantul va sufla in continuare cu putere, iar umiditatea aerulului va fi ceva mai ridicata decat in zilele precedente.

  Spre sfarsitul saptamanii, vremea va fi in general frumoasa, insa temperatura aerului va varia. Astfel, vineri, la Iasi se vor inregistra valori cuprinse intre o minima de 15 grade Celsius si o maxima de 28 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, in timp ce vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Spre seara sunt insa posibile averse.

  Sambata, se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 14 grade Celsius si o maxima de 23 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, sansele de precipitatii vor fi reduse, in timp ce vantul va sufla moderat, iar umiditatea aerului se va mentine ridicata. Duminica, in ultima zi a saptamanii, la Iasi va fi o vreme ceva mai inchisa. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 12 grade Celsius si o maxima de 23 grade Celsius. Cerul va fi partial innorat, vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicata. Spre seara se pot inregistra izolat averse.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Moped neînregistrat condus de un tânăr fără permis în Tătăruși

  La data de 1 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Tătăruşi au oprit, pentru control, pe raza comunei Tătăruşi, un moped condus...

  Demarează campania de primire a Cererii Unice de plată pentru 2021. Ce trebuie să facă fermierii

  Demararea Campaniei de primire a Cererii Unice de Platăîn anului 2021 Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează căîncepând cu data de 01 martie 2021,a...

  Episcopia Catolică de Iaşi solicită obţinerea acordului părinţilor pentru orele de educaţie sanitară

  Episcopia Romano-Catolică din Iaşi susţine poziţia Bisericii Catolice din România, care cere ca părinţii să îşi dea acordul înainte ca un copil să poată...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp