Liceul Special “Moldova” din Targu-Frumos s-a inscris in competitia celor mai bune proiecte derulate in cadrul Saptamanii “Scoala Altfel”, organizat de Ministerul Educatiei. Pana la sfarsitul saptamanii, puteti vota acest proiect, pentru a-i ajuta pe elevii nevazatori sa se claseze pe primul loc in tara. Activitatea cu care ei se mandresc este una sportiva, adaptata tinerilor cu deficiente.

Ministerul Educatiei premiaza cele mai bune proiecte desfasurate in cadrul Saptamanii “Scoala Altfel – Sa stii mai multe, sa fii mai bun”. In cursa pentru cea mai buna activitate s-a inscris si Liceul Special “Moldova”, din Targu-Frumos, cu un proiect sportiv. Elevii nevazatori au participat timp de mai multe zile la escalada, goalball, popicele și darts.

Prin aceste activitati ei au putut să-şi exerseze abilităţile tactile şi capacităţile de învăţare, memorie, orientare, descoperire şi motricitate, să ofere încredere specialistului care i-a îndrumat pe parcursul traseului, dar şi în propria persoană.

Pentru a-i ajuta sa castige, trebuie sa intrati pe site-ul Ministerului sau  aici  si sa ii votati pana pe data de 25 iunie, ora 23:59.

Voturile d-voastra vor conta in proportie de 30%, iar 70% va fi nota evaluarii proiectului de catre organizatori.

Slider
loading...