Voie bună la Școala Specială din Pașcani – Vis de copil, la a II a ediție

Vis de copil la Școala Specială din Pașcani. Zeci de copii au participat la acțiunea dedicată lor și organizată de instituția unde învață alături de parteneri și voluntari. S-a dansat și cântat iar membrii talentați de la Șansa au pictat pe față în diferite persoanje și animăluțe pe cei prezenți. Sponsor oficial al evenimentului a fost Asociația „Go Care” România.

Voie bună la Școala Specială din Pașcani. Evenimentul „Vis de copil” a ajuns la a II a ediție în acest an iar zeci de copii alături de profesori, părinți, volunatri și parteneri au spus prezent la cadoul oferit de școală, copiilor, de 1 iunie.

Evenimentul a debutat cu imnul școlii și apoi cu binecunoscutul program “Mișcarea înseamnă viață”, coordonat de profesorul Andrei Doroftei.

Apoi a urmat un moment de dans tematic „Dancing Queens” oferit de Școala Gimnazială Cozmești și ateliere de poezii, cântece, dansuri, desene pe asflat, jocuri cu baloane de săpun, în parteneriat cu Complexul de Servicii Comunitare „Sf.Neculai” Pașcani și Centrul de Servicii „Mihail Sadoveanu” Pașcani.

Un alt moment îndrăgit a fost acel când membrii Asociației Șansa 2010 din Pașcani au pictat pe față pe copiii prezenți la spectacol.

Evenimentul a fost organziat de Școala Gimnazială Specială Pașcani în parteneriat cu Asociația Șansa 2010, Echipa Rebrand Yourself și Andrei Doroftei, Complexul de Servicii Comunitare „Sf.Neculai” Pașcani și Centrul de Servicii „Mihail Sadoveanu” Pașcani. Sponsor oficial al evenimentului a fost Asociația „Go Care” România.

Slider
loading...