Vizită la redacția BIT TV. Prichindeii au fost reporteri și cameramani

Vizită la redacția BIT TV. Prichindeii au fost reporteri și cameramani pentru o zi. S-au bucurat enorm că au luat interviu chiar doamnei învățătoare. Ei și-au povestit planurile pentru vacanța de vară care se apropie cu pași repezi dar și ce program mai au în cadrul Săptămânii Școala Altfel. De asemenea, au adus mascota clasei la redacție și să ne avertizeze că trebuie să păstrăm mediul curat. La final au fost îndulciți cu prăjituri și sucuri.

Ziua de marți a fost una plină de bucurii pentru prichindeii de la Școala “Iordache Cantacuzino” din Pașcani. Clasa a I a A coordonată de profesorul Eugenia Nour a trecut pragul redacției TV BIT. Ei au adus și un cadou, pe mascota eco și chiar au avut și o urare pentru adulți – să păstreze mediul cât mai curat și să nu arunce mizerie pe jos, ci la coșul de gunoi!

Apoi, rând pe rând, copiii au fost reporteri, cameramani și au văzut cum se face o știre, totul pornind de la ședința de redacție. Am aflat unde își vor petrece vacanța de vară – ba la bunici, ba la mare sau munte și chiar în străinătate. Tot legat de acest subiect, vacanța mare, au făcut și vocile pentru știri.

Și pentru că au avut ocazia să vorbească la televizor, prichindeii au transmis și un mesaj părinților. – Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT!

Ei au un program bine stabilit pentru această săptămână când marchează Școala Altfel, clasele 1 – 4 de la “Cantacuzino”. Urmează să viziteze Primărie, să împartă fluturași cu informații utile pentru protejarea mediului înconjurator și să participe la o acțiune cu Polița Rutieră.

La final, cei mici s-au desfătat la o prăjitură și un pahar cu suc.

Bucuria cea mai mare a fost atunci când au strigat cât au putut de tare că vine vacanța mare!

Slider
loading...