1.4 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Vineri are loc Balul Bobocilor la “Unirea”

Vineri are loc Balul Bobocilor la “Unirea”

 În fiecare toamnă se numără bobocii. Și de această dată unul dintre cele mai așteptate evenimente din viața de proaspăt liceean este să participe la Balul bobocilor. Vineri seara are loc prima distracție, de la Colegiul CF Unirea din Pașcani iar organizatorii spun că probele și tematica evenimentului o să fie tot ce trebuie pentru un spectacol reușit.

Pregătirile pentru Balul Bobocilor sunt în toi în licee. La Pașcani, prima unitatea de învățământ care va deschide seria evenimentelor este Colegiul CF Unirea. Aici, Balul se anunță unul de pomină și care va aduce în atenție muzică și costumații ale anilor ’60 sau ’90 ale artiștilor români Iris sau Dan Spătaru sau a celor străini ABBA sau 2PAC.

Astfel, pe data de 13 octombrie, începând cu orele 17:00, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani se va da startul acestei ediții unde vor participa 11 perechi de proaspeți liceeni care vor trece prin cele 4 probe – de la prezentare, aptitudini sau parada costumelor dar și una surpriză.

De asemenea este pregătită și o tombolă pentru toți cei prezenți dar și multe momente surpriză oferite de cei mai talentați elevi care vor înlocui cu brio artiștii de la nivel național.

Prețul unui bilet este de 25 lei de persoană și se pot cumpăra de la organziatori. De asemenea, după bal va avea loc un party la New Art Cafe.

La Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” din Pașcani, evenimentul dedicat bobocilor este programat pentru ziua de vineri, 17 noiembrie, iar elevii de la “Miron Costin” au stabilit ca balul să aibă loc tot  vineri dar pe 10 noiembrie.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Raport parlamentar, noiembrie 2021- deputat PSD, Vasile Toma

Gradul de încredere pe care cetățenii ți-l acordă este și trebuie să fie direct proporțional cu gradul...

Angajaţii instituţiilor publice vor primi vouchere de vacanţă în perioada 2022 – 2026

Angajaţii instituţiilor publice vor primi, în perioada 2022 – 2026, vouchere de vacanţă în valoare de 1.450...

Începe sezonul distracției pe gheață la patinoarul de la Palas!

Iarna se apropie cu paşi repezi, iar odată cu răcirea vremii vine şi distracţia pe gheață la...

Acest profesor din Boureni-Moțca a fost premiat de președintele Klaus Iohannis pentru că a ajutat zeci de copii să nu renunțe la școală! Gheorghe...

Un tânăr din Iași a fost decorat chiar de președintele Klaus Iohannis cu ordinul „Meritul pentru Învățământ”...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI