Iulia Doroagă, șefa de promoție de la I Cantacuzino. Ea a terminat cu 10 pe linie, gimnaziala

La revedere clasa a VIII a. Așa și-au spus cu lacrimi în ochi, cei 80 de elevi de la Iordache Cantacuzino” din Pașcani după ce au participat la cursul festiv ce a avut loc la Casa de Cultură din oraș. Au fost premiați elevii cei mai buni, olimpicii dar și șefa de promoție ce a terminat cu media 10 pe linie anii de gimnaziu. Este vorba despre Iulia Elena Doroagă.

Elevii, absolvenți de clasa a VIII a de la Școala Generală “Ioradache Cantacuzino” au participat miercuri seară, 7 iunie, la cursul festiv. Sala de spectacole a Casei de Cultură din Pașcani a devenit neîncăpătoare de elevi, profesori și familie. Cuvântul de deschidere a fost făcut de directorul unității, profesor Daniela Simion, anunțând că această promoție este a 54 a de când s-a înființat școala.

Și pentru că a fost cea mai bună din școală pe cei patru ani de gimnaziu, Iulia Elena Doroagă a fost numită șefa de promoție. Ea a urcat pe scenă pentru a primi titlul oferit. De asemenea, a avut și câteva cuvinte adresate colegilor și profesorilor care au fost alături de ea în anii de școală.

Alți trei elevi care au făcut numele școlii cunoscut la concursuri și olimpiade au primit premii din partea conducerii școlii. Este vorba despre Sorina Manolea, Ștefan Catâru și Vald Băiceanu.

Apoi, rând pe rând cele trei clase cu absolvenți au urcat pe scenă. Elevii au pregătit și o mică surpriză celor prezenți. Ei au oferit un moment artistic prin cântec.

La final, pe scenă au urcat și învățătorii alături de profesorii care au predat la clasă dar și familia.  

 

Slider
loading...