VIDEO – Încă doi elevi cu 10 pe linie la “Sadoveanu”. 

Elevii de clasa a VIII a au avut festivitatea de absolvire

 

Doi elevi de la “Sadoveanu”, absolvenți de generală, au reușit să termine cu 10, media generală pe cei patru ani de școală. Este vorba despre Ștefan Frăsilă și George Cristian Târpescu. Alături de colegi și profesori au urcat pe scenă pentru a primi premiile oferite de școală. Astăzi fiind festivitatea de absolvire a celor de clasa a VIII a. Din cei aproape 70 de elevi, majoritatea rămân să studieze anii de liceu la aceeași unitate de învățământ.

S-a mai încheiat un ciclu din viața unor elevi. Astăzi, 06 iunie a avut loc festivitatea dee absolvire a celor de gimnaziu de la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” din Pașcani. Ei au mers de la școală până la Casa de Cultură acolo unde a avut loc evenimentul.

Ștefan Frăsilă și George Cristian Târpescu au reușit ca în cei patru ani de gimnaziu să obțină media 10 generală. Ei au fost premiați de conducerea școlii cu flori, diplomă, medalii și cărți. Adolescenții doresc să continue studiile tot la “Sadoveanu”.

Cu media 10 pe linie au mai fost câțiva elevi, însă numai pe acest an școlar. De asemenea au fost premiați și elevii cei mai buni din cele două clase, dar și diriginții alături de profesorii care au predat de-a lungul anilor la ei.

Și elevii care au participat și au avut rezultate la olimpiade și concursuri școlare au fost nominalizați și felicitați de conducerea școlii.

Și pentru că școala are cu ce, trupa de teatru Millo a susținut un moment de spectacol. De asemenea, doi absolvenți au dansat spre încântarea celor prezenți.

După aceste momente, urmează o seara de distarcție, iar până pe 19 iunie când începe Evaluarea Națională, elevii se vor pregăti pentru ca rezultatul să fie cel mai bun.

Slider
loading...