1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

VIDEO | Cuplurile de aur, premiate la Primăria Pașcani

Longevitatea in casnicie a fost rasplatita in prima zi din luna octombrie, de Primaria Pascani. 41 de cupluri de aur din municipiu si suburbii au fost premiate de administratia locala, vineri, intr-un cadru festiv, in sala multifunctionala de la Primarie. Inmanarea cadourilor in bani, dulciuri si flori a fost facuta de viceprimarul, Cristian Ratoi, si administratorul public, Claudiu Bodoasca.

 


Zecile de cupluri care au gasit secretul unei casnicii legate timp de jumatate de secol s-au imbracat frumos si s-au pregatit cum au stiut mai bine pentru iesi in public ca o familie de aur.

Sfiosi si cu emotii, fiecare pereche a facut si cate o fotografie cu reprezentantii administratiei locale. VIDEO – AICI.

Ziua pentru premierea cuplurilor de aur nu a fost aleasa intamplator. Organizaţia Naţiunilor Unite consacreaza ziua de 1 octombrie drept una internaţională a persoanelor în vârstă.

La nivel european, sărbătoarea are menirea de a sensibiliza opinia publică şi autorităţile ţărilor membre asupra faptului că speranţa de viaţă a cetăţenilor europeni este în continuă creştere şi că, în acelaşi timp, aceştia îmbătrânesc în condiţii mai bune de sănătate – oportunităţi pe care societatea ar trebui sa le valorifice.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ministrul Dezvoltării, întalnire cu primarii pentru proiectele de investiții

Tolba cu promisiuni privind proiectele de investitii in judetul...

Neînțelegeri privind locurile de parcare în spatele blocului Crizantema din Pașcani

Neintelegeri privind locurile de parcare intre locatari si unii...

Tineri prinși cu mașina furată, într-o benzinărie din Pașcani – VIDEO

Patru tineri ce au furat o masina de teren...

Anul Nou pe vechi, în Pașcani, Târgu Frumos și localitățile din apropiere. Festival de datini la Drăgușeni – FOTO

Este mare sarbatoare in aceasta seara pentru crestinii ortodocsi...