Ani de liceu la “Sadoveanu”. Astăzi a avut loc cursul festiv

Ani de liceu cu emoții la română! Acesta este un vers din îndrăgita melodie a liceenilor ce astăzi a fost cântată de cei de la „Sadoveanu”, asta pentru că au participat la cursul festiv. Îmbrăcați cu robe și purtând pe cap celebra tocă, tinerii au depănat amintiri, au lăcrimat și au fost emoționați peste măsură că s-a mai terminat o etapă din viața lor. Profesorii și elevii cei mai buni au fost premiați.

Așa și-au făcut simțită prezența cei peste 200 de liceeni ce în acest an au încheiat un ciclu important din viața lor. Au mers pe stradă, iar trecătorii i-au aplaudat și au apreciat tinerețea, frumusețea și bucuria de viață.

La Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Pașcani a avut loc cursul festiv. Astfel, începând cu orele 11:30 și în prezența părinților, evenimentul a debutat cu imnul „Gaudeamus igitur”.

A urmat apoi discursul directorului Genoveva Șerban care, emoționată a felicitat colectivul de profesori și elevii care au făcut mândrii această școală prin rezultate, dat fiind că această generația a fost una foarte bună, unde cei care predau și învață la “Sadoveanu” au ținut cât mai sus ștacheta.

Președinta Consiliului Elevilor, Sabina Târpescu a înmânat cheia succesului unui coleg cu un an mai mic cu mesajul să fie la fel de bun în următorul an școlar.

Profesorii diriginți și elevii cei mai buni din fiecare clasă au primit un mic dar și au fost felicitați pentru ceea ce au reușit să împlinească în anii de liceu.

Elevii din fiecare clasă au pregătit un clip de câteva minute care a fost proiectat pe unul dintre pereții sălii de spectacole, cu cele mai emoționate și hazlii momente din viața de liceean.

Promoția din acest an de la Colegiul “Sadoveanu” a avut 8 clase cu 219 elevi.

După cursul festiv urmează petrecerea finalului de liceu, ca mai apoi, examenul matrurității.

 

Slider
loading...