Slider

VIDEO – Adnana este șefa de promoție de la „Nicolae Iorga”! Astăzi a fost cursul festiv

Adnana Siminciuc este șefa de promoție 2017 a Liceului Economic “Nicolae Iorga” din Pașcani. Astăzi a avut loc cursul festiv mai ales că în cadrul acestei săptămâni s-a desfășurat și Școala altfel. Evenimentul nu a fost lipsit de surprize, iar directorul unității de învățământ a îmbrăcat hainele de absolvent, un cadou făcut de profesori și elevi.

Ziua de joi a fost una plină de evenimente. Și la Liceului Economic “Nicolae Iorga” din Pașcani a avut loc cursul festiv, iar cei 59 de elevi, absolvenți de clasa a XII a au participat la momentul de premiere pregătit de ceva timp. Festivitatea a avut loc la Clubul Copiilor din oraș, acolo unde sala de spectacole a devenit neîncăpătoare de colegi, profesori și părinți.

În acest an, șefa de promoție, cea care a reușit să obțină cele mai bune medii în anii de școală este Adnana Siminciuc ce a învățat la profilul Turism și alimentație. Tânăra își dorește o carieră în domeniul economiei, dorind să urmeze cusurile Universității A. I. Cuza din Iași.

Ca la orice eveniment de acest gen, cheia succesului a fost predată chiar de șefa de promoției unei colege cu un an mai mic cu promisiunea să obțină rezultate bune și în utlimul an de liceu.

Surpriza zilei a venit din partea profesorilor și elevilor pentru directorul liceului. Gheorghe Spiridon a fost îmbrăcat în absolvent.

A urmat apoi premierea tuturor profesorilor și absolvenți care au avut rezultate bune și medii mari la învățătură.

Promoția din acest an de la Liceul Economic Nicolae Iorga a numărat 59 de elevi împărțiți în două clase.

Slider
loading...