Tragedie în comuna Tatarusi. Cel de-al doilea om din administraţia locală, viceprimarul Gheorghe Dima, a încetat din viaţă la vârstă de 66 de ani, noaptea trecută. Deşi părea un om vrednic şi mereu gata să ajute tatarusenii, alesul local avea probleme cu inima, iar această boală se pare că l-a răpus. Întreagă comunitate, precum şi legislativul local este în doliu. Înmormântarea va avea loc duminică, 4 mai, la Biserica “Sfântul Nicolae” din Tatarusi.

Este doliu în comuna Tatarusi. Viceprimarul Gheorghe Dima a încetat din viaţă ieri noapte, la vârstă de 66 de ani. Alesul local ar fi avut probleme de sănătate, iar ieri i s-a făcut rău. A fost dus de urgenţă la Spitalul Municipal din Paşcani, iar de acolo a fost transferat cu elicopterul SMURD la Spitalul “Sfântul Spiridon” din Iaşi. Din păcate, în jurul orei 22:00 a fost declarat decedat.
Gheorghe Dima a fost cel de-al doilea om din comună din anul 2004 şi a ajutat la toate proiectele pentru dezvoltarea comunităţii.
De aproape 20 de ani a fost ales consilier local, de tatarusenii care au avut încredere în el. A fost şi profesor de matematică, iar elevii învăţaţi de el au făcut performanţă şi au fost admişi la liceele cu renume din Iaşi.
Înmormântarea va avea loc duminică, 4 iunie, de la ora 12:30, la Biserica “Sfântul Nicolae” din localitatea Tatarusi.

Sincere condoleante!

Slider
loading...