3.2 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Bataie intre doi consilieri locali la Valea-Seaca. Primarul i-a dus la baut apoi i-a carat cu masina institutiei

Situatie incredibila in comuna Valea-Seaca. In urma unei sedinte de Consiliu Local de marti, 30 iulie a.c., doi consilieri locali s-au luat la bataie la miezul noptii, intr-un bar din apropierea Primariei. In urma altercatiei unul dintrei ei a ajuns la spital cu rani grave la cap.
Persoanele implicate in scandal sunt Cristi Ungureanu, consilier local PC si Ioan Potolinca, reprezentant PP-DD. Potrivit celor spuse de cei doi, intreg legislativul local a plecat dupa sedinta la un bar din apropiere, unde fiecare a consumat bauturi alcoolice peste masura, iar apoi cativa dintre ei au fost dusi acasa cu masina Primariei. La un moment dat, Cristi Ungureanu l-ar fi lovit in cap cu un corp contondent , fara nici un motiv, pe consilierul Potolinca. In urma loviturii acesta a cazut la pamant iar apoi a mai primit cativa pumni de la aceeasi persoana, fiind lasat in pace doar dupa ce si-ar fi pierdut constiinta. De asemenea, victima precizeaza ca doi consilieri ar fi vazut ce se intampla dar nu au intervenit. Dupa cateva minute acesta si-a revenit si a plecat acasa pe jos, iar a doua zi s-a prezentat la urgente, unde a primit tratament de specialitate si a fost externat dupa 24 ore. Dupa ce va primi certificatul medico-legal, Ioan Potolinca a spus ca va depune o plangere impotriva colegului sau pentru tentativa de omor.

Contactat telefonic, Cristi Ungureanu a tinut sa precizeze ca totul este o inscenare, iar la mijloc ar fi implicat si primarul pentru a-l discredita in fata oamenilor din comuna. Consilierul PC nu-si aminteste sa fi lovit un coleg cu care a stat la masa pana la miezul noptii si cu care este prieten bun de foarte mult timp.

Pana cand victima nu va prezenta un certificat medico-legal si nu va face o plangere la politie, situatia scandalul din Valea Seaca va ramane neclara.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI