More

  Un tanar a violat o batrana de doua ori in aceeasi seara

  Array

  Printre tinerii din ziua de astazi se gasesc si monstri.

  Un tanar din localitatea Ruginoasa a demonstrat lucrul acesta. In noaptea de 5/6 noiembrie 2012, tanarul de 19 ani a intrat in casa unei batrane de 82 ani, care era imobilizata la pat si a violat-o de doua ori.

  El a patruns in locuinta victimei, prin escaladarea unui gard si fortarea unei ferestre, dupa care a violat-o. Dupa acest prim contact sexual, tanarul a decis sa fure o serie de bunuri din locuinta batranei, in special produse alimentare dupa care i-a cerut si bani. Femeia speriata i-a dat singurii bani pe care ii avea la indemana si anume 100 lei.

  Cu aceasta suma tanarul a mers la un bar din sat unde a baut bine. Incalzit de aburii alcoolului, el a revenit la locuinta batranei unde a mai violat-o odata.

  Aceasta a depus plangere, iar politistii l-au retinut pe tanar pe data de 13 noiembrie 2012, in momentul de fata el se afla depus in arestul Politiei.

  Este cercetat pentru urmatoarele fapte: viol de domiciliu, talharie si viol si risca pana la 20 de ani de inchisoare. Mentionam ca tanarul mai este cercetat intr-un alt dosar pentru furt.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Să fim oameni, nu roboți!

  Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este cel puțin o persoană singură sau o...

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet