More

  Un pascanean se crede buricul pamantului. “Nu are nimeni ce sa-mi faca” a strigat catre politisti

  Array

  Unii pascaneni au comportamente din cele mai ciudate in spatiile publice sau chiar in locuinte. Zilele trecut un pascanean s-a crezut mai presus decat oricine si orice pe lumea aceasta si a facut un scandal monstru intr-o benzinarie din Pascani dupa care a afiramt ca nimeni nu ii poate face nimic.

  Pe 14 octombrie, Afloarei Andrei de 38 ani din Pascani, se afla in statia peco Petrom, de pe strada Gradinitei, cand a inceput sa injure si sa ameninte cu acte de violenta,  doi cetateni pascaneni.

  Angajatii din peco au chemat in ajutor politistii locali. Cand a zarit politstii, barbatul a luat-o razna de tot refuzand orice dialog cu ei, ba mai mult le-a strigat in gura mare ca este intangibil.

  Cu toate acestea politstii l-au “atins” cu o amenda in valoare de 200 ron pentru disturbarea ordinii si linistii publice.

  Un alt pascanean a facut scandal cateva zile mai tarziu, de data aceasta in propria locuinta deranjand un bloc intreg. In data de 20 octombrie, Florin Chiriac de 55 ani din Pascani,  tipa ca isi va bate sotia si fiul, deranjandu-si vecinii, care au chemat Politia Locala. Barbatul a fost calmat cu o amenda de 200 ron pentru disturbarea linsitii publice.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI