11.2 C
Paşcani
joi, octombrie 21, 2021
Array

Un pășcănean nu și-a plătit chiria de 9 ani de zile

Atitudine incredibila din partea unui locatar de la blocul ANL G2B din Pascani. Desi are datorii de peste 80.000 lei pentru ca nu si-a achitat chiria de 9 ani de zile, Corneliu Roman a solicitat prelungirea contractului pe perioada nedeterminata. Cererea a fost adresata direct primarului la audientele de saptamana trecuta motivand ca daca nu va rezolva aceasta problema urmeaza sa ramana si fara curent electric, caldura si apa.
Barbatul este casatorit si are doi copii. Ambii soti sunt salariati venitul lor lunar fiind de peste 1600 de lei. El sustine ca nu ii ajung banii de pe o luna pe alta motiv pentru care nu si-a achitat chiria de cand s-a mutat in casa noua. Nici angajamentele de esalonare a datoriei nu au fost respectate motiv pentru care a fost dat in judecata.

In replica, reprezentantii Primariei spun ca nu pot sa ii reinnoiasca contractul de inchiriere pana cand nu sunt recuperate datoriile. Totusi familia nu va fi aruncata in strada ci va ramana in locuinta pana la gasirea unei solutii de compromis. Asta chiar daca conform prevederilor, Primaria ar fi trebuit sa repartizeze apartamentul unei alte familii de tineri care asteapta de ani de zile o locuinta.

Mentionam ca Primaria Pascani are de recuperat cca 3 miliarde de lei vechi de la locatarii ANL, pentru chirii , unii dintre ei fiind deja trimisi in judecata.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI