-1.8 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021
Array

Un fost jucător de la Steaua antrenează echipa din Pașcani

Un fost jucător de la Steaua antrenează echipa din Pașcani

Echipa de fotbal din Pașcani are un nou antrenor. Este vorba despre un fost jucător la echipa de fotbal Steaua București dar care are și experiență ca antrenor. Dănuț Munteanu, căci despre el este vorba, s-a întâlnit deja cu cei din conducerea Clubului din Pașcani dar și cu jucătorii fiind puse la punct câteva meciuri amicale dar și obiectivele pentru acest campionat. Din echipă mai face parte și Cătălin Damian.

S-a terminat vacanța pentru fotbaliștii pășcăneni de la CSM. De la începutul săptămânii s-au reluat pregătirile pentru noul sezon ce va debuta la sfârșitul lunii august.

Conducerea clubului pășcănean a făcut și câteva modificări, ce mai importantă fiind numirea noilor antrenori. Este vorba despre fostul fotbalist Dănuț Munteanu, alături de el fiind și Cătălin Damian.

Dănuț Munteanu are 47 de ani este din Iași. A fost jucător la echipe de fotbal precum Poli Iași, Steaua București. Târgu Mureș și Bacău. A fost antrenor la Politehinica Iași, Știința Miroslova.

Principalele obiective ale noilor antrenori sunt să găsească jucătoi cât mai buni și să formeze o echipă omogenă care să facă față meciurilor cu echipele cele mai bune din grupă. Aceștia vor fi numiți după amicalele pregătite în aceste zile. De asemenea, se dorește ca jucătorii de acum să fie din ce în ce mai buni pentru a fi recunoscuți de echipele bune. CSM Pașcani va juca în următoarele zile cu echipe din Ruginoasa, Bălțați, Bacău, Rădăuți, Roman pentru a fi numiți cei 11 jucători.

Doi membrii buni ai fostei echipe, portarul Jan Turiță și Adrian Viorică au făcut un pas in față in cariera lor si au semnat cu gruparea de liga a 2-a Știința Miroslava.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Guvernul pregătește relaxări de sărbători. Ciucă: Vom face în așa fel încât să evităm aglomerațiile în magazine, oamenii să circule

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marți, că în această după-amiază va avea loc o ședință a Comitetului...

Cele mai frumoase coșuri de Crăciun, la cel mai accesibil preț (P)

Sărbătorile bat la ușă, ne facem lista și o verificăm de două ori pentru că se pare...

Spațiu de joacă creativ și educativ, la Școala Gimnazială Muncelu de Sus

C.P. „Școala Gimnazială Muncelu de Sus prin proiectul “Și noi vrem spațiu de joacă creativ și educativ!“,...

Monica Berescu, deputat USR: Coaliția hoției PNL – PSD – UDMR refuză profesionalizarea conducerii ANCOM

C.P. România și-a asumat adoptarea directivei europene privind Codul Comunicațiilor drept unul dintre cele 20 de obiective...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI