1.8 C
Paşcani
luni, decembrie 6, 2021

Ultimele verificări pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare. Comisie pentru preluarea reţelelor de iluminat public

Întâlniri importante, astăzi, la Primăria Paşcani. Edilul municipiului a discutat cu echipa de proiectanţi care se ocupă de studiul de fezabilitate la proiectul de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din Paşcani, în valoare de 13 milioane de euro, din fonduri europene.
Documentaţia trebuie predată până la sfârşitul lunii noiembrie iar acum au fost făcute o serie de corecţii.
„Am verificat din nou listele cu lucrările care urmează să fie executate, atât în oraş cât şi în suburbia şi au fost făcute o serie de completări acolo unde erau prevăzute doar reţele de apă sau doar reţele de canalizare. După finalizarea studiului de fezabilitate vor fi realizate proiectele tehnice, Lucrările vor începe anul viitor, după finalizarea licitaţiilor sin încheierea contractelor de execuţie” a spus primarul Dumitru Pantazi.

Tot astăzi, edilul păşcănean s-a întâlnit cu o delegaţie de la EON în vederea preluării de administratia locala a reţelelor de iluminat din Paşcani. Au fost prezentatele listele cu bunurile de inventar şi valorile acestora.

„Urmează să venim în Consiliul Local cu un proiect de hotărâre pentru înfiinţarea unei comisii care să inventarieze bunurile şi să negocieze preţul. Vom prelua doar reţelele care nu sunt folosite de EON iar pe cele de folosinţă comună vom avea drept de servitute, pentru întreţinerea  lor” a mai spus primarul Dumitru Pantazi.
Conform unor surse neoficiale valoare de inventar a bunurilor care urmează să fie preluate de la EON este de câteva zeci de mii de lei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI