More

  Ultima probă de foc pentru absolvenții de liceu

  Array

  Ultima zi cu emoţii şi stres pentru sute de absolvenţii de liceu. Astăzi au susţinut proba scrisă în funcţie de profil, liceenii având de ales între Geografie, Chimie, Fizică, Biologie, Informatică, Filosofie, Logică, Psihologie, Sociologie şi Economie.

  Examenul a început la ora 9, iar timp de 3 ore tinerii au avut de rezolvat probleme la Fizică, Economie, Chimie, dar şi programe IT. Cei care au ales Biologia au avut la punctul III de descris Sistemul Respirator, iar la Geografie suprafeţele agricole ale unor ţări din Uniunea Europeană.

  Absolvenţii păşcăneni au ieşit şi în această zi cu zâmbetul pe buze din centru de examinare. Cei care au dat examen la Biologie spun că subiectele au fost uşoare, mult mai simple decât la Limba Română şi Matematică.

  Nici la Geografie subiectele nu le-au dat mari bătăi de cap tinerilor. Deşi nu se aşteaptă la note foarte mari aceştia spun că a fost uşor.

  Reamintim că primele rezultate vor fi afişate marţi 12 iulie la ora 16.00 în fiecare centru de examinare. Tot în aceeaşi zi până la ora 20.00 se fac contestaţii dacă există nemulţumiri, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 16 iulie.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ANUNT

  Comuna Helesteni, judetul Iasi, anunta publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru Sectoarele cadastrale 25, pe o perioada de 60 de zile calendaristice, conf art...

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp