Trupa Maxim nu mai vine la Pașcani. Ea este înlocuită de Deepcentral

Schimbări de pe o zi pe alta la Pașcani în legătură cu organizarea Zilelor Municipiului ce vor avea loc la sfârșitul acestei luni. Trupa Maxim nu mai vine la Pașcani. Ea este înlocuită de Deepcentral. Restul programului a rămas ca cel anunțat săptămâna trecut. De asemenea, au fost aleși și artiștii locali ce vor cânta, din cele 22 de oferte au rămas în „picioare” – 18.

O nouă ședință a comisiei de organziare a Zilelor Municipiului Pașcani. Membrii acesteia s-au întâlnit azi dimineață, 12 iunie, pentru a semna contractul cu firma organziatoare, SC Internațional Artist Management SRL din București și a stabilit ultimele detalii legate de scenă și artiști. O modificare a apărut la ziua de sâmbătă, 1 iulie. Trupa Maxim a solicita să vină vineri însă pentru că nu este timp alocat pentru cei patru băieși, ei vor fi înlocuiți cu Deepcentral.

De asemenea au fost stabiliți și artiștii locali care vor cânta pentru seara de vineri, 30 iunie. Din cele 22 de oferte au rămas în „picioare” 18 artiști și formații – lista va fi publică mâine, 13 iunie. Seara va fi închisă de Irina Rimes.

Lista artiștilor este – vineri, 30 iunie – începând cu ora 13:00 la sala de spectacole – deschiderea oficială a evenimentului Cvartetul Colosseum, apoi la stadion, de la orele 18:00 artiștii locali și de la ora 22:00 –  Irina Rimes.

Sâmbătă, 1 iulie de la orele 18:00 – 23:00 vor cânta Mioara Velicu, Nicolae Furdui Iancu, Deepcentral, Tudor Chirilă și Vama Veche.

Duminică, 2 iulie, în același interval orar vor urca pe scenă Mihaela Gurău, Nicoleta Voicu, Compact, Ștefan Bănică Jr.

Prezentator va fi Dan Negru.

Slider
loading...