1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Trotuare si strazi moderne in orasul Hirlau

Trotuare si strazi moderne in Hirlau

Au inceput modernizarile pentru infrastructura pietonala  din Hirlau. De la inceputul acestei saptamani, se lucreaza pentru reabilitarea trotuarelor din trei parcuri, cel din apropierea biserici Sfantul Gheorghe, cel din zona Primariei si parcul Tineretului.

Lucrarile vor continua pe strazile Logofat Tautu, Stefan cel Mare, Primaverii, Alexandru cel Bun, Musatinii si Nicolae Iorga spre gara, precizeaza primarul orasului, Radu Curca. Suprafata totala ce va fi modernizata este de 5.000 de metri patrati, iar investitia este suportata de la bugetul local si are o valoare de 450.000 de lei.

Tot in aceasta perioada se lucreaza si la modernizarea drumului spre localitatea Parcovaci pe o distanta de 5.6 km, dar si pentru reabilitarea a sase strazi din orasul Hirlau.

Mentionam ca Administraţia din Hârlău intenţionează să amenajeze si peste 300 de parcări cu plata în cartierele cu blocuri. Ele vor fi scoase la licitaţie în baza unor reguli care urmeaza să fie stabilite de consilierii locali. Fiecare familie va avea dreptul să liciteze pentru cel mult două locuri de parcare şi vor avea întâietate cei care locuiesc în zonă. Este o investiţie aflată în etapa de licitaţie dar care trebuie finalizata în maximum un an de zile, cu bani prin PNDL.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ministrul Dezvoltării, întalnire cu primarii pentru proiectele de investiții

Tolba cu promisiuni privind proiectele de investitii in judetul...

Neînțelegeri privind locurile de parcare în spatele blocului Crizantema din Pașcani

Neintelegeri privind locurile de parcare intre locatari si unii...

Tineri prinși cu mașina furată, într-o benzinărie din Pașcani – VIDEO

Patru tineri ce au furat o masina de teren...

Anul Nou pe vechi, în Pașcani, Târgu Frumos și localitățile din apropiere. Festival de datini la Drăgușeni – FOTO

Este mare sarbatoare in aceasta seara pentru crestinii ortodocsi...