Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani a avut program de sarbatoare de Zilele Municipiului. De vineri si pana duminica, pascanenii care au trecut pragul institutiei publice au avut ce vedea. In fiecare zi din cele trei, au fost pregatite expozitii si cate un spectacol, fie al artistilor locali, al fanfarei “Trubadurii” sau de coregrafie.

Zilele Municipiului Pascani, din perioada 30 iunie – 2 iulie, au fost sarbatorite si la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” , prin diferite expozitii si spectacole. In prima zi, institutia de cultura a organizat pe scena amenajata la stadion un spectacol cu artistii locali, pentru care au fost organizate preselectii.
Sambata, 1 iulie, ziua a inceput cu muzica de promenada a fanfarei “Trubadurii”. Membrii formatiei au iesit in fata institutiei si au tinut un miniconcert pentru trecatori.

Fanfara Trubadurii Fanfara Trubadurii
Apoi, cei mici au fost la un matineu teatral pus in scena de actorii de la Teatrul “Luceafarul” din Iasi: “Ursul pacalit de vulpe”.
Duminica, ultima zi de sarbatoare, a inceput tot cu fanfara Casei de Cultura, iar apoi a urmat un spectacol artistic de muzica si coregrafie, sustinut de colaboratori ai institutiei de cultura. Cei care au deschis evenimentul au fost membrii trupei Dream Dance.

 

Trupa Dream Dance
Apoi au urmat viitori artisti de muzica usoara si populara, precum si un ansamblu folcloric.
Mentionam ca pe parcursul celor trei zile de sarbatoare, pascanenii au admirat si diferite expozitii din interiorul Casei de Cultura, de pietre semipretioase, pictura si altele.

Slider
loading...