Slider

Trafic deviat! Strada Gării se închide de luni

Atenție șoferi. Traficul rutier pe un sector de pe strada Gării din Pașcani va fi închis, de luni, pentru că se fac lucrări în zona dintre intersecţia cu panta Republicii şi intersecţia cu strada Vasile Alecsandri (lângă intrarea de la Depou). Astfel traficul va fi deviat.

Demarate de o săptămână, lucrările de modernizare și asfaltare pe strada Gării din Pașcani închid o porțiune din acest sector de drum. Anunțul a fost făcut de administrația locală din Municipiu.

“Aducem la cunoştinţa păşcănenilor despre faptul că, începând de luni 19 iunie 2017, traficul rutier pe un sector de pe strada Gării va fi închis. Este vorba despre sectorul dintre intersecţia cu panta Republicii şi intersecţia cu stradă Vasile Alecsandri (lângă intrarea de la Depou). Traficul va fi deviat pe stradă 1 Decembrie 1918. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat însă este cea mai bună soluţie pentru executarea lucrărilor.” se arată în comunicatul de presă.

Lucrările pe această stradă sunt pe o distanță de peste 3 km. Valoarea investiției este de 5,7 milioane de lei, parțial finanțată de la bugetul local.

Contractul a fost încheiat cu firma Eky Sam din Târgu Frumos, dar o parte din lucrări sunt executate și de societatea Marvio din Pașcani.

Slider
loading...