8.9 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021
Array

Toaletele din Policlinica Veche, ținute sub cheie

Situatie …apasatoare pentru pascanenii care asteapta ore intregi la cabinetele medicale din Policlinica veche din zona Deal. Cei care vor sa mearga la toaleta ori trebuie sa faca cale intoarsa ori sa isi ceara voie de la medicul de familie.
Asta deoarece nici un wc nu mai este disponibil ele fiind tinute sub cheie chiar de cei care au cumparat cabinetele medicale.

Persoanele care merg la Policlinica Veche din Pascani si vor sa foloseasca toaleta trebuie sa ceara cheia de la medicul de care apartin. Asta pentru ca doctorii de la cele trei etaje, tin grupurile sanitare incuiate pe motiv ca vin pacienti care nu apartin de ei sau chiar oameni de pe strada.

Solutia ar fi amenajarea unui grup sanitar public pentru toata lumea, de catre administratorul cladirii. Potrivit reprezentantilor Primariei Pascani, cladirea este administrata de Spitalul de Urgenta si ei ar trebui sa ia masuri pentru confortul pacientilor.

De partea cealalta, directorul Costica Panzaru a precizat ca imobilul nu este in administrarea spitalului, ci a Primariei Pascani.
Asa ca din toate aceste tergiversari, pacientii sunt singurii care au de suferit.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Intalnire cu primarii pentru Autostrada A8, Tărgu Neamt – Iasi. Incep forajele geotehnice

Intalnire importanta in sala de sedinte a Consiliului Local din Pascani cu privire la stadiul de realizare...

Parcul industrial al Pascaniului, deocamdata doar vorbe

Demersurile privind amenajarea unui parc industrial la Pascani bat pasul pe loc de luni de zile. Consiliiul...

Cum explica primarul Pintilie discursul din prima zi de scoala: Am fost invitat, am participat dar nu sunt de acord. In 2015 i-a trimis...

Prezenta autoritatilor locale si judetene doar la doua unitati de invataman din Pascani, la festivitatea de deschidere...

11 milioane lei, imprumut pentru cimitirul mic si Piata Vale. Dediu: „Primarul Câțu”, nici un leu de la Guvern sau UE

Municipiul Pascani se imprumuta de la Trezoreria Statului pentru doua investitii importate. Solicitarea primarului Marius Pintilie a...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI