5.2 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

Tinerii de la Club Impact Special au însuflețit poligonul din Pașcani FOTO

Tinerii de la Impact Special s-au pus serios pe treabă și continuă să facă pași mici, dar siguri spre finalizarea proiectului Impark Zone. Astazi, voluntarii, alături de doi artiști de la Asociația „Artipic”, au fost prezenți în spațiul de la poligon, din zona Deal a Pașcaniului. Ei au început sa picteze peretele gardului de beton din apropierea Clubului Sportiv Municipal Pașcani, iar rezultatele muncii lor se văd cu ochiul liber și încep să prindă contur.

Lucrarea de artă comunitară îmbină ideile voluntarilor, dar o sursă de inspirație a fost și ceea ce urmează să se întâmple în zonă, în perioada următoare, atunci, când proiectul voluntarilor va fi finalizat. Astfel, în pictura care va fi afișată pe gard se regăsesc și câteva sugestii despre activitățile care vor fi organizate de voluntari. Ne referim aici la muzică, teatru, literatură, fotografie și multe altele.

Culorile sunt vii, tinerii muncesc cu spor și voie bună, iar spațiul din zona poligonului capătă rapid o noua infatisare.

Precizăm că, în continuare, HarceaPacea de la Asociația „Artipic” se va ocupa de detalii la gard pentru a finisa și oferi o structură picturii, trunchiurile copacilor vor fi pictate cu vopsea, vor fi montaTe băncile, urmând ca, ulterior, să fie adus și foișorul.

Important de precizat este și faptul că eforturile tinerilor nu trebuie trecute cu vederea. Drept urmare, voluntarii au solicitat mai multă responsabilitate din partea pășcănenilor și au inițiat în acest sens o serie de acțiuni de informare pentru menținerea curățeniei si protejarea investitilor.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Sesiune live de întrebări și răspunsuri, în locul audiențelor

Audiențe anulate joi, 13 ianuarie, la Primăria Pașcani. Deși...

Sfaturi pentru cei care primesc facturi exagerate la energie

Consumatorii care primesc facturi la electricitate şi gaze, pe...

Primăria Municipiului Pașcani angajează juriști

Primăria municipiului Pașcani intenționează să angajeze doi juriști. Concursul...

Extindere de rețele de apă la Deleni

Vești bune pentru locuitorii comunei Deleni! A fost semnat...

Donații de calculatoare la Clubul Copiilor din Pașcani

Vesti bune pentru cei inscrisi la Clubul Copiilor din...