More

  Tineri bătuți și tentative de suicid

  Array

  Nici week-endul trecut nu a fost unul liniștit pentru medicii pășcănenii. Aceștia s-au confruntat cu cazuri de agresiuni fizice sau tentative de sinucidere.

  De exemplu, un tânăr de 19 ani din comuna Cristești a ajuns pe mâinile medicilor în dimineața zilei de 22 noiembrie la ora 3:48. Acesta prezenta mai multe contuzii la nivelul corpului. De asemenea, băiatul se afla în stare avansată de ebrietate.

  Și un alt tânăr de 17 ani din Pașcani a necesitat îngrijiri medicale, după ce a fost bătut.  Adolescentul a ajuns la CPU din Pașcani cu traumatism cranio-facial cauzat de lovituri primite în regiunea capului.

  După investigațiile amănunțite s-a constatat că tinerii nu necesită spitalizare și au fost lăsați să meargă acasă.

  O pășcăneancă în vârstă de 51 ani a încercat să se sinucidă. După o ceartă mai aprigă în familie, cuprinsă de gânduri negre femeia a înghițit câteva pastile pe care le avea prin casă. Din fericire a fost găsită la timp de un membru al familiei care a chemat Ambulanța.

  Echipajul medical a transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal, unde i s-au făcut manevrele necesare în astfel de cazuri, reușind în acest fel să îi salveze viața.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp