More

  Tichete de vacanta pentru bugetari

  Array

  Veste buna pentru angajatii de la stat. In curand, ei vor primi tichete de vacanta in valoare de maxim 5.100 lei. Le vor putea folosi numai in tara, inclusiv in pensiuni agroturistice, insa nu vor putea fi facute cadou altor persoane, potrivit proiectului de lege votat astazi de Camera Deputatilor.

  Valoarea unui tichet nominal pentru bugetari, va ajunge de pana la sase salarii minime pe economie.
  Ele vor fi date in institutiile publice, regiile autonome, companii nationale si societati comerciale la care statul este actionar majoritar.

  “Prestarea serviciilor achiziţionate prin intermediul voucherelor de vacanţă se face în unităţi turistice, autorizate de Autoritatea Naţională pentru Turism. Angajatul care beneficiază de vouchere de vacanţă nu mai beneficiază de prima de vacanţă în cursul anului fiscal sau de bilete de odihnă, acordate potrivit Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, cu modificările şi completările ulterioare”, au mai stabilit deputaţii.

  Potrivit parlamentarilor, aceasta masura inlocuieste primele de vacanta si totodata, va reprezenta un sprijin pentru operatorii din turism.
  Tichetele sunt acordate de Autoritatea Naţională pentru Turism. Acestea au perioadă de valabilitate până la data de 31 decembrie a anului în care a fost emis.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Să fim oameni, nu roboți!

  Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este cel puțin o persoană singură sau o...

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet