Pompierii pășcăneni și cei din Târgu Frumos au fost solicitați în utlimele ore să stingă flăcările ce erau din ce în ce mai mari la o locomotivă.

În data de 14.06.2017, ora 15:54, Secţia de Pompieri Tg. Frumos a intervenit în oraşul Tg. Frumos, str. Buznei, nr. 80, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locomotivă. Au ars: burduful de ventilaţie dintre motorul de tracţiune şi ventilator şi 30 ml din izolaţia instalaţiei electrice aferentă compartimentului motor. Cauza probabilă a incendiului: frecare, patinare, alunecare.

În data de 14.06.2017, ora 21:56, Secţia de Pompieri Tg. Frumos a intervenit în oraşul Tg. Frumos, str. Ștefan cel Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la deşeuri menajere. Au ars: aproximativ 200 kg deşeuri menajere. Cauzaprobabilă a incendiului: folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

În data de 15.06.2017, ora 00:08, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în comună Stolniceni Prăjescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars: aproximativ 2,5 tone plante furajere (lucerna). Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

Slider
loading...