Veşti bune pentru iubitorii de mişcare din oraşul Târgu-Frumos. La începutul săptămânii, a fost făcută recepţia terenului multifuncţional din zona bazarului, iar începând de zilele următoare va fi deschis. Cei care vor să se relaxeze, pot juca în acel spaţiu, fotbal, volei sau tenis de câmp. Administraţia locală a stabilit şi ce preţuri vor fi practicate.

De la sfârşitul acestei săptămâni, va fi inaugurat terenul multifuncţional din Târgu-Frumos, amenajat pe stradă 22 Decembrie 1989, în zona Bazarului. Două echipe de fotbal din oraş vor da startul activităţile, printr-un joc demonstrativ.
Începând de săptămâna viitoare, spaţiul va fi deschis pentru toţi cei care vor să îşi petreacă timpul liber. Au fost stabilite şi tarifele ce vor fi practicate. Se pot face şi abonamente. Potrivit celor spuse de edilul oraşului, Ionel Vătămanu, pentru o ora de fotbal, va fi 5 lei/persoană, iar pentru acelaşi timp de joc la tenis de câmp şi volei, va fi câte 25 de lei/persoană.

 
Investiţia a costat circa 330.000 de lei şi a fost finanţată din bugetul local. Lucrările au început în urmă cu câteva luni, iar recepţia lor a fost făcută în cursul zilei de luni, 26 iunie.

 
Cel mai probabil, în luna septembrie, va fi inaugurată şi sala de sport cu tribună, din cadrul Liceului Teoretic „Ion Neculce”.
Menţionăm că proiectul este finanţat de Compania Naţională de Investiţii şi are valoarea de 5 milioane lei.

Slider
loading...