Slider

Sute de elevi de la scolile din comuna Stolniceni-Prajescu au avut parte de o surpriza din partea administratiei locale. Pentru a sarbatori Ziua Copilului, in cursul zilei de marti, micutii au participat la un spectacol cu teatru de papusi si personaje din desene animate. Au cantat si dansat impreuna cu Mickey Mouse si s-au bucurat pentru cateva ore, din plin, de copilarie.

 

Una dintre cele mai mari surprize pentru micuti este de a se intalni in realitate cu personajele preferate din desenele animate. Visul copiilor, de aceasta data, a celor din comuna Stolniceni-Prajescu, s-a implinit marti. La scolile din satele componente a fost teatru de papusi si activitati creative.

 

copii stolniceni
Micutii au dansat si cantat impreuna cu Mickey Mouse, personajul principal al desenatorului american Walt Disney. Au facut si tot felul de jocuri interactive cu un animator profesionist.

 

 

Apoi au urmarit piesa de teatru cu papusi, a baietelului care a refuzat sa creasca, Peter Pan, simbol al copilariei eterne.
Mentionam ca spectacolul distractiv, gratuit pentru elevi, a fost organizat de administratia locala cu ocazia Zilei Internationala a Copilului.

Slider
loading...