More

  Tătăruși: Tineri trimiși în judecată pentru sex cu o minoră de 13 ani

  Array

  MinoreSituatie mai putin intalnita in comuna Tatarusi. Zilele trecute doi tineri din aceeasi localitate au fost trimisi in judecata de procurori dupa ce au intretinut reluatii sexuale cu o minora de numai 13 ani.

  Fapta pentru care tinerii in varsta de 20 respectiv 21 de ani, ultimul fiind student, s-a consumat la inceputul lunii aprilie. Potrivit rechizitoriului intocmit de procurori, se pare ca actul sexual s-a petrecut intr-un autoturism parcat intr-o padure din apropiere.

  Mai exact in seara zilei de 6 aprilie, in jurul orelor 23:00, studentul I. C. care avea o relatie de prietenie veche de un an cu minora i-a propus copilei sa mearga cu masina intr-o plimbare. Insa, acesta pentru a nu merge singur la intalnire a mai luat un prieten pe nume F. C. si iar impreuna au preluat-o pe fată, din fata locuintei.

  Dupa ce au dat cateva ture prin sat, tinerii au parcat masina intr-o poienita, iar pe rand au intretinut relatii sexuale cu minora, primul dintre ei fiind baiatul care nu era in relatie cu aceasta.

  Incidentul a iesit la iveala atunci cand copila s-a intors tarziu acasa, iar parintii au luat-o la intrebari.

  La cateva zile, oamenii au depus o plangere la postul de politie din comuna iar astfel in urma audierilor, in cursul zilei de 2 iulie, tinerii au fost trimisi in judecata pentru infractiunea de act sexual cu un minor.

  Daca vor fi gasiti vinovati cei doi risca pana la 10 ani de inchisoare, deoarece copila are varsta de sub 15 ani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI