More

  Tablete pentru consilierii pășcăneni ca să nu mai strice hârtia

  Array

  Tablete pentru consilierii pășcăneni ca să nu mai strice hârtia. Cei 19  consilieri locali din Pașcani au primit câte o tabletă, de unde să consulte proiectele de hotărâre pregătite pentru ședințe, astfel nu se vor mai consuma mii de foi pentru listarea proiectelor.

  Ședința de consiliu local programtă în ultima zi din luna septembrie a debutat cu împărțirea de tablete pentru aleșii locali. Astfel, ei au primit câte un gadget cu ecranul de 10 inci si dotari de ultima generatie, nu nou nouț, ci acele folosite din iarna lui 2015 de foștii consilieri locali. Nu toți cei 19 consilieri locali au acceptat tabletele, pe motiv că ei folosesc deja laptopurile în cadrul ședințelor de consiliu.

  Aleșii vor folosi tabletele pentru a putea citi proiectele de hotarare, in format electronic, nu pe hartie. In acest fel adminsitratia locala spune ca va face economie la bugetul local.

  Tabletele au fost cumpărate în rate la sfârșitul anului 2014, odata cu prelungirea contractelor cu furnizorul de telefonie. Pretul lor la acea vreme fiind de 35.000 de lei, adică 1.800 lei fiecare.

  Mentionam ca propunerea de a folosi tablete in cadrul sedintelor de consiliu local a venit din partea fostului consilier liberal, Diana Acsinte. Si consilierii locali de la Targu Frumos folosesc tablete în cadrul ședințelor de Consiliu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ANUNT

  Comuna Helesteni, judetul Iasi, anunta publicarea documentelor tehnice ale cadastrului pentru Sectoarele cadastrale 25, pe o perioada de 60 de zile calendaristice, conf art...

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp