More

  Sute de copii vor sa invete fotbal la CSM Pascani

  Array

   

  Copiii pascanenilor pot opta pentru o serie de sporturi la Pascani, o parte aleg sa mearga catre Clubul Copiilor si ramurele de acolo iar altii aleg partea mai fizica si merg catre CSM, mai exact catre fotbal.

  Binenteles ca tinerii nu vin la stadion si bat pur si simplu mingea, exista unul sau chiar doi antrenori care muncesc multe ore ca macar o parte din acesti tineri sa faca performanta.

  Astfel de grupa de juniori nascuti in 2004 – 2005, se ocupa Marian Ivan, de grupa juniori 2002 se ocupa Danut Negri, grupa de 1998 si grupa 2000 se ocupa Romica Vacaru, grupa de 1996 – 1997 se ocupa Serban Neamtu, grupa de 1993-1994-1995 cat si cei ce fac parte din echipa a II a, jucatori care evolueaza in liga a IV, se ocupa Dan Condurachi si Catalin Damian.

  La baza sportiva a CSM isi mai desfasoara activitatea si juniorii de la CSS Pascani, iar de soarta copiilor de acolo se ocupa Catalin Damian, Florin Boboc si Ion Damian.

  Catalin Damian detine grupa de copii in anul 2002-2003, Florin Boboc are grupa de tineri din 2004 si Ion Damian grupa din 2002.

  Clubul Sportiv Municipa,l are pe ramura de fotbal peste 230 de copii ce vin an de an pentru a se antrena. In fiecare an se inscriu foarte multi copii la fotbal dar de ramas din pacate raman cam putini. Ponderea cea mai mare ar fi pe grupa de 2000-2002, datorita faptului ca anul acesta copiii nu mai joaca la sistem 7+1 ci la teren mare in 11.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Profesorii solicita 50% reducere la transportul public local

    Profesorii si personalul contractual din scolile pascanene care fac naveta in suburbii,  ar putea beneficia de reducerea cu 50% a costului abonamentelor pe transportul...

  Femeie din Cristești dată dispărută

  Poliţiştii ieşeni caută o femeie care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la...

  Deschiderea sesiunii de programare la vaccinare pentru februarie – martie

  Autoritatile anunta ca platforma pentru vaccinarea anti COVID-19 a fost actualizata si permite programarea persoanelor din etapele I si a II-a, începând cu 1...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI